Naar boven Naar beneden
 

Oneness helpt je het leven te ervaren in plaats van er over na te denken. Je kunt veel tijd besteden aan nadenken. Aan plannen, piekeren, je druk maken.

Oneness is een makkelijke manier om te groeien in je bewustzijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het ontvangen van Oneness Energie in de vorm van een Onenessblessing. Deze energie brengt je snel en krachtig in contact met je Hogere bewustzijn wat veranderingen teweeg kan brengen op allerlei gebieden:

·  gezondheid en vitaliteit

·  leven vanuit je hart

·  sprankelende relaties

·  verhoogde intuïtie

·  werk en carrière

Onenessblessing

Onenessblessing (ook wel Deeksha genoemd) is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deze energie wordt doorgegeven door de handen zachtjes op het hoofd te leggen en duurt circa twee minuten. Met de overdracht van deze energie komt er een proces op gang in je hersens.
Door dit proces groeit je bewustzijn.
Deze groei werkt door op alle facetten van je leven.
Doordat de hersens meer in balans komen stopt ook het 'gekwetter' in je hoofd (malen) en ben je meer in staat om jezelf te horen, waardoor je in staat bent om je behoeftes beter te volgen.

Het is goed om deze energie regelmatig te ontvangen om de groei te ondersteunen.

Oneness is een wereldwijd fenomeen en komt oorspronkelijk uit India. Het is de snelst groeiende stroming op het gebied van bewustwording. Wereldwijd zijn inmiddels duizenden Blessinggevers actief.

Meer informatie kun je vinden op de website www.onenessnederland.nl

Op deze website kun je ook de bijeenkomsten vinden waar Onenessblessings worden gegeven.

Een individuele blessing in combinatie met een korte healing duurt circa een half uur en kost 35,-

This is "page" 2...........
This is "page" 3...........
Page 4